U WILT EEN RETRO-GAVE DAG BELEVEN?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De combinatie van onze mooie retroscooters en de leuke, diverse routes maken dat u een dag krijgt om nooit te vergeten! Een romantisch ritje met uw partner of een gezellig dagje uit met familie of vrienden. We vergeten ook de kinderen niet want speciaal voor hen hebben we een leuke rebus voor onderweg! En hadden we al gezegd dat we ook lekkere picknicks maken? Speciaal voor u, zo achterin het mandje!

VRIJGEZELLENFEESTJE IN STIJL!

Met je haren in de wind lekker touren? De perfecte manier om van A naar B te komen en de scooters worden als extraatje ook nog eens leuk versierd! Verras de `bride to be’ op een leuke, originele manier en laat haar een onvergetelijke dag beleven! Wij helpen, indien gewenst, graag mee met de invulling voor het vrijgezellenfeestje. We hebben hier al veel ervaring mee en zitten dan ook graag in het complot 🙂

BELEEF EEN FANTASTISCHE FAMILIEDAG!

Scooter rijden is leuk voor jong en oud én het is een leuke, hippe manier om de Veluwe te ontdekken. Wij hebben diverse, leuke routes voor u gemaakt. Hierop staan tips, bezienswaardigheden maar ook kortingen bij diverse restaurants onderweg. Bij ons is de 2e persoon achterop altijd gratis! Kinderen kunnen goed achterop zitten dankzij de rug- en voetensteuntjes. Kortom: een gezellig dagje weg met de hele familie!

OPZOEK NAAR ORIGINEEL EN HIP TROUWVERVOER?

Je wilt stijlvol van A naar B op jullie trouwdag? Je wilt net even iets anders dan een standaard trouwauto? Onze witte scooters zijn pérfect als trouwvervoer. Leuk, hip en erg origineel! Jullie kunnen er allebei één huren, of juist één scooter zodat je lekker bij je geliefde achterop kan. Ook het verhuur in dagdelen is mogelijk, mocht je toch ook graag die gave trouwauto willen rijden. Alles voor jullie bruiloft! Informeer naar de mogelijkheden.

GEZELLIG BEDRIJFSUITJE OP DE VELUWE!

Vind samen met uw collega’s ontspanning tijdens een tocht op onze scooters. Een leuke manier om elkaar en de schitterende, bosrijke omgeving te leren kennen. Al onze routes gaan gepaard met leuke tips, bezienswaardigheden en ook aan de inwendige mens wordt gedacht.