Arrangementen


Scooter Arrangement Scooteren & Kasteel de Cannenburgh

 

Scooter arrangement, inclusief:

 • Scooterhuur ( halve dag 3,5 uur)
 • Route
 • Picknickmand met lekkers voor onderweg
 • Eventueel een bezoek aan Kasteel de Cannenburgh
 • Drankje met nootjes en zoutjes bij Eekterzicht

 

Vanaf hier vertrekt u ook met de scooter met een routekaart. Hier staat een mooie route door het bos en over de hei op. Ook komt de route langs kasteel de Canneburgh hier kunt u leuk wandelen/picknicken langs de vijvers en tuinen.  Voor onderweg krijgt u een gevulde picknickmand mee. U kan ook een bezoek brengen aan het kasteel de Cannenburgh. De kaartjes hiervan zijn voor eigen rekening.

Totaalbedrag  €47,50 p.p. (kinderen t/m 18 jaar €53,25)

Prijs op basis van 2 personen op een scooter.

Een extra scooter bijboeken kan voor €55,-

 

Scooter Arrangement Scooteren & high tea

 

Scooter arrangement, inclusief:

 • Ontvangst met een heerlijke luxe high tea
 • Scooterhuur (halve dag 3,5 uur)
 • Route

U begint de dag met een heerlijke luxe high tea bij eethuis Eekterzicht in Vaassen. De high tea bestaat uit hartige en zoete lekkernijen. Natuurlijk mogen de verschillende soorten verse thee niet ontbreken. Als u klaar bent met al het lekkers kunt u een route kiezen uit de verschillende routes die we voor u klaar hebben liggen. Bos, heide, stad, langs het water.. er is keuze genoeg! De scooters worden aan het einde van de dag weer bij Eekterzicht terug gebracht.

 

Totaalbedrag  €45,00 p.p.

Prijs op basis van 2 personen op een scooter.

Een extra scooter bijboeken kan voor €55,-

 


 

 

 

Scooter Arrangement Happen & Retro scooteren

 

Scooter arrangement, inclusief:

 • Ontvangst met koffie en gebak bij eethuis Eekterzicht in Vaassen
 • Scooterhuur
 • Route
 • Soepje bij eettaperij Bijsterbosch in Welsum
 • Broodje bij restaurant Dorpszicht in Oene
 • Dessert met kopje koffie of bittergarnituur met een drankje naar keuze bij eethuis Eekterzicht in Vaassen (eindbestemming)

 

De dag begint bij eethuis Eekterzicht met koffie en gebak. Hier krijgt u ook de scooters en de route mee. De route wordt gevolgd naar de eerste bestemming. eettapperij Bijsterbosch in Welsum. Hier krijgt u kommetje soep geserveerd. Hierna volgt de route verder naar restaurant Dorpszicht in Oene. Hier krijgt u de lunch geserveerd. Er is hier keuze uit diverse koude en warme broodjes. Hierna volgt u de route terug naar eethuis Eekterzicht. Hier wordt het dessert of een bittergarnituur geserveerd en dit is ook het eindpunt van de route.

-Deze route is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 9:30 uur tot 17:00 uur.   Prijzen zijn op basis van 2 personen op één scooter en de prijzen zijn excl. drankjes bij de restaurants en brandstof.

 

Totaalbedrag  €69,50 p.p.

Prijs op basis van 2 personen op een scooter.

Een extra scooter bijboeken kan voor €55,-


Scooter arrangement scooteren en puzzelen

Scooter arrangement inclusief:

 • Ontvangst met koffie/ thee en wat lekkers
 • Leuke puzzeltocht & route voor ongeveer 1,5 uur aan rijtijd
 • Lekkere picknick mee voor onderweg
 • Bij terugkomst drankje naar keuze
 • Voor het goede antwoord een prijs!

De dag begint met koffie en wat lekkers bij ons Eethuis. Daarna krijgt u de scooter route en kut u op puzzeltocht! Voor onderweg krijgt u een picknick mee. De puzzelroute is ongeveer 1,5 uur rij plezier. Bij terugkomst ontvangt u een drankje naar keuze en voor het goede antwoord nog een prijs!!

 

Totaalbedrag: 37,50 per persoon

Prijs is op basis van 2 personen op 1 scooter

Extra scooter bij boeken kan voor €55,-

 

TIPS om ook eens heen te touren!!

De koperen ezel 

www.dekoperenezel.nl

De Koperen Ezel is een kinderboerderij met speeltuin. Zij hebben naast ruim 40 ezels, ook cavia’s, konijnen, geiten, hangbuikzwijnen, kippen, schildpadden, parelhoenders, kalkoenen, fazanten, pauwen, schapen, chinchilla’s uilen en geregeld jonge kalfjes.

Naast de boerderij dieren heeft de koperen ezel ook steeds meer exotische dieren waaronder, wallaby’s, stekelvarkens, Mara’s, prairiehonden, Sika herten, een zeboe en een dromedaris.Kinderen kunnen klauteren en klimmen, springen op de springkussens, spelen in de overdekte apenkooi en skelteren op de skelterbaan! Bij onze kinderboerderij is een binnen- en buitenspeeltuin waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Leuk voor een dagje uit met het gezin.

Kortom: een kinderboerderij met heel veel dieren om te bewonderen en mee te knuffelen.

Reserveert u bij ons een scooter krijgt u gratis entree bij de Koperen Ezel.

————

 

Het verscholen dorp

Een route van circa 25 kilometer over de Veluwe langs heide en over mooie fietspaden door de bossen waarbij je halverwege de route het verscholen dorp in Vierhouten aandoet. Het verscholen dorp is een voormalig onderduik kamp waar in de 2de wereld oorlog circa een jaar lang 80 mensen zich hebben verscholen voor de Duitsers. Op ongeveer deze plek zijn een aantal hutten uit die tijd nagebouwd die je kunt bezichtigen.

Forellen kwekerij T’ Smallert 

Vissen is voor iedereen. Het is een (ont)spannende bezigheid en een leuk dagje uit. En of je nou beginnend of gevorderd bent, bij ’t Smallert is vissen een ware beleving!
Er kan dagelijks op 3 visvijvers worden gevist op (zalm)forel. Dit kun je doen in een ochtendsessie en een middagsessie. Voor vijver 3 zijn nog 2 extra instaptijden mogelijk.
Sinds kort is avonturenvijver 4 geopend. Daar kun je op basis van het catch&release principe vissen op steur, karper en albinomeerval. Dat betekent dat je daar weerhaakloos vist en de vis direct na vangst weer onbeschadigd terugzet.

 

 Annulering/ontbinding van de overeenkomst door huurder dient minimaal 24 uur van te voren worden gemeld aan ons als verhuurder. Indien minder dan 24 uur van tevoren wordt geannuleerd wordt 50% van de huursom in rekening gebracht. Bij annulering van één of meerdere scooters op locatie/bij aanvang van de verhuur wordt de volledige huursom in rekening gebracht.


 

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien